prva nagrada na websi.si

FaceBook nagradne igre in oglaševanje

Gradimo prepoznavnost

Saj poznate sodobno filozofijo: Če niste na spletu, vas ni, kajne? Mi bomo poskrbeli, da boste, in to dobro prepoznavni. Z raznovrstnimi akcijami, nagradnimi igrami in drugimi pobudami boste lahko pridobivali nove stranke, širili prepoznavnost svojega podjetja in/ali blagovne znamke, zbirali podatke o potencialnih strankah, na primer e-naslove, s čimer si lahko povečate bazo prejemnikov e-obvestil, promovirate izdelke in/ali storitve ipd.

Skladno z vašimi željami vam svetujemo, načrtujemo in oblikujemo stran v družbenem omrežju Facebook, vašo stran tudi urejamo z vsebinami po vašem izboru.

Ponujamo tudi svetovanje, načrtovanje, oblikovanje in izdelavo oglasov in upravljanje oglaševalskih akcij na omrežju Facebook.

Si želite pozornost uporabnikov pritegniti tudi z zanimivo nagradno igro? Za vas pripravimo kontaktni obrazec, s katerim lahko zbirate podatke o potencialnih strankah. Vsi podatki se shranijo v podatkovno bazo, v nadaljevanju pa je mogoča segmentacija podatkov, na podlagi te pa se lahko ustrezno usmerite na zadevne ciljne skupine strank.

Facebook nagradne igre