prva nagrada na websi.si

Izdelava QR kod in mobilni marketing

Stranke so mobilne - ujemite jih

Začnimo na začetku. Veste, kaj je QR-koda? Bi jo prepoznali? Si jo želite za svoje izdelke? Veste, kako jo pripraviti? Vas zanima več? Nas je zanimalo več, zato smo se zadeve lotili strokovno, da vam lahko ponudimo tehtno svetovanje in strokovno podprto pomoč.

Torej, ali veste, kaj je QR-koda?

Njeno ime izhaja iz angleške besedne zveze Quick Response Code, od tod krajši zapis QR-koda, pomeni pa koda za hitri odziv. To kodo lahko preberejo razne naprave, na primer kamera v vašem mobilnem telefonu, ki vam ob prebrani kodi približajo podatke o izdelku.

Bi jo prepoznali?

Seveda, kar preberite naše informacije v nadaljevanju, ki vam jih ponujamo brezplačno.

Si jo želite za svoje izdelke?

Seveda, saj vam bomo mi svetovali, kako do dobre in uporabnikom prijazne strukture črnih kvadratkov na kvadratni mreži z belim ozadjem.

Veste, kako jo pripraviti?

Brez skrbi. Pomagali vam bomo z grafičnim oblikovanjem kode, za vas bomo izdelali predstavitvene mobilne strani, svetovali vam bomo tudi, kako uporabiti kodo kot vizitko ali neposredni klic, z našo pomočjo si lahko zamislite tudi nagradno igro in nakup s QR-kodo po meri zahtevnega, v sodobne tehnologije usmerjenega uporabnika.

Vas zanima več?

Seveda. Sporočite svoje želje in skupaj bomo pripravili QR-kodo po vaši meri. Ne pozabite: Stranke so mobilne – ujemite jih!

Mobilni portali in QR kode