prva nagrada na websi.si

Storitve

Vse s čimer vam lahko postrežemo

Izdelava spletnih strani

Kaj se zgodi, ko izdelavo svoje spletne strani zaupate podjetju z dolgoletnimi izkušnjami v svetovanju strankam, načrtovanju in oblikovanju raznovrstnih spletnih mest? Kako odreagirati, ko vam izvajalec v uporabo preda stilsko dovršeno, barvno usklajeno, tehnično odlično in strokovno podprto spletno mesto? Kaj storiti, ko vam bližnji prijatelji, daljni znanci in poslovni prijatelji ter neznani tujci izrekajo pohvale nad prijetno in učinkovito spletno stranjo? Do zdaj smo si mi belili glavo za vas, prijetnejše skrbi pa prepuščamo vam.

PREBERI VEČ

 

Izdelava spletnih trgovin

Spletno stran že imate? Obiskovalce tudi? In stranke? Menite, da bi lahko svojo dejavnost ponudili (tudi) v spletni trgovini? Verjetno ne veste, kje in kako začeti, kajne? Mi vemo. Preden začnemo pripravljati vašo barvno usklajeno, tehnično dovršeno in strokovno podprto spletno trgovino, je prav, da izvemo kaj več o vas – da bi vam lahko bolje svetovali, seveda.

 

PREBERI VEČ

 

Spletne aplikacije

Ali tudi vi pogrešate uporabno spletno aplikacijo, s katero bi lahko sledili svojim vozilom? Ali širite svojo dejavnost s klicnim centrom in vam papirnato upravljanje strank ni več dovolj? Imate trgovino, vendar vam ne ustreza zdajšnje orodje za vodenje zaloge?

Izkušen tim z dolgoletnimi izkušnjami s pripravo spletnih aplikacij vam pomaga s svetovanjem, načrtovanjem, oblikovanjem in izdelavo spletnih aplikacij po meri. Uporabljamo tehnologije: PHP, MySQL, jQuery, HTML, CSS.

 

PREBERI VEČ

 

FaceBook nagradne igre in oglaševanje

Saj poznate sodobno filozofijo: Če niste na spletu, vas ni, kajne? Mi bomo poskrbeli, da boste, in to dobro prepoznavni. Z raznovrstnimi akcijami, nagradnimi igrami in drugimi pobudami boste lahko pridobivali nove stranke, širili prepoznavnost svojega podjetja in/ali blagovne znamke, zbirali podatke o potencialnih strankah, na primer e-naslove, s čimer si lahko povečate bazo prejemnikov e-obvestil, promovirate izdelke in/ali storitve ipd.

 

PREBERI VEČ

 

Google AdWords oglaševalske akcije

Ali ste vedeli, da spletno oglaševanje v zadnjih letih čedalje bolj krepi svojo vlogo? Samo v Združenih državah Amerike so v letih 2010 in 2011 ugotovili, da so vlaganja v spletno oglaševanje presegla oziroma dosegla vlaganje v raznovrstno televizijsko oglaševanje. Vloga spletnega oglaševanja je čedalje močnejša tudi v Sloveniji.

Z oglaševanjem je podobno kot z vsako drugo dejavnostjo: lahko vložite še tako veliko denarja, ampak če oglaševanja ne usmerite v ustrezne ciljne javnosti in jim ne ponudite njim primernega izdelka oziroma storitve, ob tem pa oglaševanje poteka ob njim neprimernem času, mediju, načinu, je vseeno, če bi si za ta denar raje privoščili kakšno dobro večerjo. No, ni vseeno, v večerji bi lahko uživali.

 

PREBERI VEČ

 

Izdelava QR kod in mobilni marketing

Začnimo na začetku. Veste, kaj je QR-koda? Bi jo prepoznali? Si jo želite za svoje izdelke? Veste, kako jo pripraviti? Vas zanima več? Nas je zanimalo več, zato smo se zadeve lotili strokovno, da vam lahko ponudimo tehtno svetovanje in strokovno podprto pomoč.

 

PREBERI VEČ

 

Grafično oblikovanje in priprava za tisk

Ste pripravili vsebino, zdaj pa si želite to v primerni obliki razdeliti med svoje poslovne partnerje, stranke, potencialne stranke, uporabnike in druge? Bi želeli dovršeno oblikovno podobo svoje spletne strani, ki se bo ujemala tudi z oblikovanimi bloki, pisali, izveski za vrata in/ali okna, reklamnimi napisi ipd.?

Za vas pripravimo celostno grafično podobo (CGP), s katero se lahko profesionalno predstavite v nadvse zahtevnem sodobnem poslovnem svetu.

 

PREBERI VEČ